Vaimse tervise workshopid

Lisaks 1:1 nõustamistele, soovin edasi anda oma teadmised hea vaimse- & füüsilise tervise saavutamisest ka suuremates gruppides. Need toimuvad värskes õhus, looduses, mis on ühe jalutuskäigu läheduses

Teemad

Ennast uuesti tundma õppimine

Sest nii lihtne on igapäeva kohustuste kõrval unustada, mida ma tegelikult vajan, et ennast hästi tunda. Ja ma ju pidevalt muutun ajas. Sellepärast võibki olla vahel tunne, et olen elus justkui kinni jäänud või seisan paigal. See praktika on mind suuresti toetanud, saavutamaks hea vaimne tervis. 

Töö enda varjukülgedega

Ma olen nt perfektsionist, ülemõtleja, depressiivne isegi ja ma vajan pidevalt kinnitust, et kõik on OK. Ma olen nende pärast tundnud häbi. Ma ei taha neid külgi endas teistele näidata. Aga tänu nendele külgedele olen ma elus väga suuri raskuseid ületanud. Õppides vaatlema neid kui tugevusi, on see andnud minule täiesti uue enesekindluse. 

Võrdlemine teistega vs. endaga

Ainus inimene, kellega ma end võrdlema pean, on minu enda mineviku versioon. Sest keegi teine ei saa minu unikaalset perspektiivi elust omada. Samuti, kui ma tunnen kadedust või soovin kellegi teise elu, siis ma ei saa ihata endale sealt ainult head, ma pean võtma vastu ka kõik tumedad hetked ja raskused. Seega, milleks ma end teistega võrdlen?

Kõiki emotsioone on OK tunda

Ka ärevust, imelikke sundmõtteid, masendust, kurbust jms ning nende vastu ei pea võitlema või neist vabanema või ära kaotama. Kui ma oskan tunda kõiki tundeid, siis kas mul saab olla üldse probleem, et mind vaevab ärevus? Ja pealegi ärevust ei tunne väidetavalt kaks gruppi inimesi – psühhopaadid ja surnud – ma ei taha kumbki olla 

Kui need teemad kõnetavad, siis oled oodatud osalema workshopis

Registreerimine ja täpsem workshopi päevakava avaneb nupule vajutades. Workshopi toimumise ja korralduse osas oled personaalselt kursis lihtsalt ja kiirelt meili teel

Scroll to Top