Vaimse tervise workshopid ettevõtetele

Minu unistus on aidata luua töökeskkond, mis tugineb usaldusele. Soovin, et inimene tuleb kontorisse tundega, kus tema vaimne tervis on samuti hoitud. On usaldus oma tiimi, juhi & ettevõtte vastu. Ning hea enesetunne toob head tulemused, mitte vastupidi.

Valik senistest teemadest

Heaolu vs. tulemuste jahtimine

Tulemused on kahtlemata vägagi olulisel kohal. Muidu võin olla enesekindel, rõõmus ja positiivne. Kui tuleb löök enda võimete või enesekindluse pihta, sest töötulemused polnud ootuspärased, võib tõsta pead ebakindlus & ülemõtlemine.  Paaniliselt tulemust jahtides võib see aina süveneda ja unustan enda eest hoolitsemise sootuks.

Siiski, minu heaolu ja väärtust ei tohi defineerida minu tulemused. Vaid see kuidas ma oskan hoolitseda tegevuste eest, mis tagavad mulle hea enesetunde, ka keerulistes oludes. Ning see omakorda peegeldub minu heades tulemustes.

Töö enda varjukülgedega

Kõigil on osa endast, mida kellelegi teisele ei näita. Teatud ebakindlused, hirmud ja uskumused. Kui õpin vaatama, et see külg on hoopis mind aidanud või tugevamaks teinud, siis samuti rasked hetked mõjutavad vähem. Ja kui ma tean, et minu tiimis on sarnased inimesed, siis olen nendega ühtsem kui kunagi varem.

Ma olen nt depressiivne, perfektsionist, ülemõtleja ning vajan sageli kinnitust, et kõik on OK. Ma ei taha neid külgi endas teistele näidata. Aga jagades neid külgi, tekib mõistmine, et ei pea seda häbenema.

Tugevuste kaardistamine

See on väga tähtis teadmine, mida pidevalt drillida ja taaskülastada. Pean meeles pidama, et ma ise muutun samuti ajas, koos oma tugevustega. Nende kaardistamine annab mulle väga konkreetse kompassi, milles olen hea ning aitab säilitada eneseusku ka kõige keerulisemates hetkedes.

Kui olen teadlik enda tugevustest, siis muutuvad minu ebakindlused hoopis väiksemaks määrajaks, sest mul on millelegi toetuda. Vundament, milles ma tean 100%, et olen hea ja seda ei saa keegi mult ära võtta. Kui treenin ennast, oskan seda välja tuua ka teistes.

Minu ebakindlus on äkki tugevus?

See on ilmselt mu üks lemmikum harjutus, sest selle abil, kõik mida ma pelgan või milles tunnen end ebakindlana, saab täiesti uue perspektiivi.  Need samad varjuküljed, mida külastame, jagame & õpime kuidas need on meid hoopis aidanud. Selle abil saame tuletada enda Superhero nime. 

Ülimalt lõbus, lihtne ja kaasahaarav viis, kuidas terve tiim ühendub veelgi suuremaks tervikuks, kõikide oma unikaalsete eripärade & tugevustega. Ja mis peamine, see aitab meil välistada töötada üksteisele vastu vaid töötada just koos ühise eesmärgi nimel. 

Millistele tiimidele workshop sobib?

Müük

Turundus

HR

Juhid

Kui need teemad kõnetavad, siis küsi pakkumsist & kohtume juba workshopis

See on meeldejääv, värskendav ja interaktiivne. Ning, mis kõige olulisem - tiime veelgi rohkem ühendav.

Scroll to Top