Minu lugu & saamine kogemusnõustajaks

Tere, mina olen Silver Kleimann-Leimann, kogemusnõustaja. Diagnoos: sügav depressioon psühhootiliste sümptomitega ja generaliseerunud ärevushäire Ma jäin päeva pealt ilma oma vaimsest tervisest. Mõtlesin, et sellest ei olegi võimalik taastuda.

Kui kunagi olid depressioon & ärevushäire minu jaoks vaid sõnakõlksud, siis täna ma tean 100%, mida need tähendavad.Ma ei soovi sellist haigust mitte kellelegi, sest see võtab elujõu.

Ma olen taastumise ajal mitmeid kordi ebaõnnestunud ja langenud tagasi sügavasse auku. Isegi elu olen proovinud endalt võtta.Täielik elumuutus on võtmesõna, et seljatada depressioon & ärevushäire. Pärast muutuseid tuleb nende eest ka hoolitseda, iga päev, ilma eranditeta.

Enda eduloost sain jõudu ning motivatsiooni, et õppida kogemusnõustajaks, mis annab mulle võimaluse läbi enda taastumiskogemuse, aidata inimesi kellel on  depressioon & ärevushäire ja aidata neil jõuda eluni, millest nad tegelikult unistavad.

Minu soov kogemusnõustajana on see, et sulle tekib teadmine, kus sa ei ole üksi oma vaimse tervise murega. Depressioon & ärevushäire on seljatatavad, kui tegutseda ja teha seda järjepidevalt

 

Töötamine kogemusnõustajana

Kogemusnõustamine ja töötamine kogemusnõustajana on mu elule andnud täiesti uue tähenduse. Ainuüksi sellepärast, et iga inimene, kes minuni jõuab, teeb enda kohta alati avastusi, mis aitavad astuda väga suured sammud paranemise suunas. 

Tea, et sa pole oma vaimse tervise osas kunagi üksinda. Sa ei pea üldse muretsema sellepärast, et õigeid sõnu leida ega kartma hukkamõistu või valehäbi pärast.

 

Minu toimetamised Kogemusnõustaja rollis